Opzoek naar een spetterend en onvergetelijk bedrijfsuitje? Flyboarding.nl staat garant voor een spetterend en onvergetelijk bedrijfsuitje!

Elkaar aanmoedigen, van elkaar genieten, om elkaar lachen, teambuilding, onderlinge competities, ontspanning, adrenaline en euforie. Flyboarden is voor jong en oud.

Lachen om collega’s die met veel plezier de kunst van het flyboarden proberen onder de knie te krijgen? Dan ben je bij Flyboarding.nl aan het juiste adres, aan de rand van het stadshart van Almere Stad op de grote steiger aan het Weerwater op de Pier Esplanade.

Naast het Flyboarden heeft deze locatie nog meer te bieden om uw bedrijfs-of vrijgezellen feest tot een onvergetelijke dag te maken.

Vanaf het gezellige restaurant De Beren heeft u van binnen en vanaf het terras uitzicht op het flyboarden en het Weerwater. Bij Restaurant De Beren kunt u genieten van een lunch of high thee en zij beschikken ook over een uitgebreide menukaart.

Restaurantketen De beren is al meer dan 30 jaar een begrip en heeft al 50 vestigingen in Nederland waar gezelligheid, kwaliteit en riante porties tegen vriendelijke prijzen centraal staan. Ook is aan de Esplanade de Bierfabriek te vinden, hier kunt u na het Flyboarden genieten van diverse arrangementen op een echt Bourgondische manier. Bij De Bierfabriek wordt het bier zelf gebrouwen door een brouwmeester en gaat vanaf de brouwerij midden in het restaurant via tal van leidingen en opslagtanks direct naar de zelf service tafels. Bij de Bierfabriek kunt u terecht om heerlijk rustig vanaf een hout BBQ een gebraden kippetje te genieten en natuurlijk ook van een huisgemaakt wijntje.

Maar de naam zegt het al dit is bij uitstek het juiste adres om samen met uw collega’s of vrienden je heerlijk vol te laten lopen met echte zelf gebrouwen bieren, dit echter alleen na het flyboarden!

Flyboarden Esplanade

Flyboarden

Omdat flyboarden een avontuurlijke nieuwe watersport is, hebben nog maar weinig mensen dit al gedaan.

Stel je voor: de wetsuits zijn aangetrokken, de helmen en zwemvesten zijn pasklaar gemaakt. Er heerst een gespannen en euforische sfeer in de groep. Wie zal er als eerste gaan? Niets is spannender dan iets nieuws proberen met de hele groep. Nadat de instructeur de theorie heeft gegeven is het aan de eerste dappere deelnemer de beurt om met het flyboard aan de voeten het water te betreden.

De groep staat uitgelaten aan de kant, hier en daar een aanmoediging en we gaan beginnen. Wanneer de eerste kandidaat uit het water rijst gaat dit altijd gepaard met luid gejuich. Maar aan alles komt een eind… Met een grote plons verdwijnt hij/zij in het water, maar binnen enkele secondes komt er weer een lachend gezicht boven!

Naast de gekste kapriolen die met het flyboard van flyboarding.nl uit te halen zijn, zullen er nog vele plonzen volgen. Dit alles vastgelegd in velen video’s en foto’s om er later nog eens met veel plezier op terug te kijken.

Het ultieme bedrijfsuitje? Reserveer nu