Opzoek naar een spetterend en onvergetelijk bedrijfsuitje? Flyboarding.nl staat garant voor een spetterend en onvergetelijk bedrijfsuitje!

Elkaar aanmoedigen, van elkaar genieten, om elkaar lachen, teambuilding, onderlinge competities, ontspanning, adrenaline en euforie. Flyboarden is voor jong en oud.

Lachen om collega’s die met veel plezier de kunst van het flyboarden proberen onder de knie te krijgen? Dan ben je bij Flyboarding.nl aan het juiste adres, wij bevinden ons bij Haddock watersport op het surfstrand aan het Gooimeer in Almere Haven.

Waan je in het buitenland terwijl je op een strandstoel ligt onder een palmboom en de zon in het meer ziet zakken. Vanaf het gezellige restaurant en terras heeft u uitzicht op het flyboarden en het Gooimeer.

Naast het Flyboarden heeft deze locatie nog meer te bieden om uw bedrijfs-of vrijgezellen feest tot een onvergetelijke dag te maken. Surf en zeillessen, sloepverhuur, kanotochten, beachvollybal, bankjes, zwemwater, strand, gras, bbq, terras, restaurant, bar en meer.

Flyboarden Bedrijfsuitje

Flyboarden

Omdat flyboarden een avontuurlijke nieuwe watersport is, hebben nog maar weinig mensen dit al gedaan.

Stel je voor: de wetsuits zijn aangetrokken, de helmen en zwemvesten zijn pasklaar gemaakt. Er heerst een gespannen en euforische sfeer in de groep. Wie zal er als eerste gaan? Niets is spannender dan iets nieuws proberen met de hele groep. Nadat de instructeur de theorie heeft gegeven is het aan de eerste dappere deelnemer de beurt om met het flyboard aan de voeten het water te betreden.

De groep staat uitgelaten aan de kant, hier en daar een aanmoediging en we gaan beginnen. Wanneer de eerste kandidaat uit het water rijst gaat dit altijd gepaard met luid gejuich. Maar aan alles komt een eind… Met een grote plons verdwijnt hij/zij in het water, maar binnen enkele secondes komt er weer een lachend gezicht boven!

Naast de gekste kapriolen die met het flyboard van flyboarding.nl uit te halen zijn, zullen er nog vele plonzen volgen. Dit alles vastgelegd in velen video’s en foto’s om er later nog eens met veel plezier op terug te kijken.

Het ultieme bedrijfsuitje? Reserveer nu