Opzoek naar een spetterend en onvergetelijk bedrijfsuitje? Flyboarding.nl staat garant voor een spetterend en onvergetelijk bedrijfsuitje!

Lachen om collega’s die met veel plezier de kunst van het flyboarden, wakeboarden, waterskiën of supboarden proberen onder de knie te krijgen? Dan ben je bij Flyboarding.nl aan het juiste adres, midden in Nederland en vlakbij de snelweg A6 (Afrit 4 Almere Haven).

Op onze locatie is er voor ieder wat wils. Naast de adrenaline van de extreme watersporten, is er op- en rond de locatie nog veel meer te zien en te doen. Op het terras van Restaurant The View zit u lekker uit de wind. Bij de geringste zonneschijn loopt de temperatuur al lekker op en waan je jezelf al snel ergens in Zuid-Europa.

Vanuit dit restaurant en vanaf het terras heb je een mooi uitzicht over de waterskibaan van Cablepark Almere met als achtergrond de indrukwekkende skyline van Almere Stad. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je het waterplezier van heel dichtbij bekijken.

Elkaar aanmoedigen, van elkaar genieten, om elkaar lachen, teambuilding, onderlinge competities, ontspanning, adrenaline en euforie. Flyboarden is voor jong en oud.

Flyboarden

Omdat flyboarden een avontuurlijke nieuwe watersport is, hebben nog maar weinig mensen dit al gedaan.

Stel je voor: de wetsuits zijn aangetrokken, de helmen en zwemvesten zijn pasklaar gemaakt. Er heerst een gespannen en euforische sfeer in de groep. Wie zal er als eerste gaan? Niets is spannender dan iets nieuws proberen met de hele groep. Nadat de instructeur de theorie heeft gegeven is het aan de eerste dappere deelnemer de beurt om met het flyboard aan de voeten het water te betreden.

De groep staat uitgelaten aan de kant, hier en daar een aanmoediging en we gaan beginnen. Wanneer de eerste kandidaat uit het water rijst gaat dit altijd gepaard met luid gejuich. Maar aan alles komt een eind… Met een grote plons verdwijnt hij/zij in het water, maar binnen enkele secondes komt er weer een lachend gezicht boven!

Naast de gekste kapriolen die met het flyboard van flyboarding.nl uit te halen zijn, zullen er nog vele plonzen volgen. Dit alles vastgelegd in velen video’s en foto’s om er later nog eens met veel plezier op terug te kijken.

Jouw collega’s zien vliegen? Reserveer nu

Wakeboarden

Wakeboarden bestaat al veel langer dan flyboarden en is bij velen bekend.

Wakeboarden kun je achter een speedboot doen, maar ook achter een kabel. De naam Cablepark Almere verraad al dat het hier achter een kabel geschiedt. Dit heeft als voordeel dat er wel 15 mensen tegelijk de baan op kunnen.

Met het wakeboard aan de voeten schuif je in een rijtje naar het startpunt van de baan. De spanning stijgt naarmate je dichterbij komt. Het lijkt of er geen uitweg meer is. Waar de één met veel gejoel en een sierlijke (of onsierlijke) duik van de kabel afvliegt, gaat de ander met de wind in de haren de baan op. Nu is het de beurt aan jou, met het touw in de handen en de uitleg in het hoofd is het wachten tot het licht op groen springt. Of de uitleg heeft geholpen zal binnen enkele seconden blijken…. Maar geen man overboord als het niet lukt! In de anderhalf uur die hiervoor staat heb je meer dan genoeg kansen om dit opnieuw te proberen. En wachten is hier geen straf, maar een feest. Niets is mooier dan je collega’s met veel plezier en gegil in het water te zien vallen of apetrots over de baan te zien knallen!

Na de theorievideo kunnen er nog vragen gesteld worden aan het personeel van Cablepark Almere en helpen ze je aan een wakeboard. Tevens begeleiden ze je bij de start en geven zij je constant tips.

Wakeboard steiger Cablepark Almere

Waterskiën

Waterskiën bestaat zelfs nog langer dan wakeboarden en is natuurlijk bij iedereen bekend.

Over het algemeen vinden mensen waterskiën makkelijker dan wakeboarden, omdat de houding wat natuurlijker is. Met de waterski’s aan de voeten loop je als een pinguïn. Alleen dit levert vaak al plezier op!

Bij het startpunt moet er goed door de knieën worden gegaan en naar achteren geleund worden. Wanneer dit niet gebeurt, zal een snoekduik volgen. Geen paniek, want zelden bezeert iemand zich. Wanneer de balans is gevonden, is het zaak alle bochten zo wijd mogelijk te nemen. Dit alles komt naar voren in de instructievideo.

Supboarden

Voor de wat minder naar adrenaline snakkende watersporter is er ook het supboarden (SUP staat voor ‘Stand Up Paddling’). Dat je hier droog blijft is geen enkele garantie. De eerste paar minuten kan het dan ook even lastig zijn om je balans te vinden: het ene moment sta je op je plank, het andere moment kan het zomaar zijn dat je ineens naast je plank in het water ligt! Daarom kan er voor gekozen worden om de eerste paar minuten op de knieën te beginnen. Hierdoor ligt het zwaartepunt iets lager en zal je minder snel omvallen. Wanneer de balans eenmaal gevonden is, kan er met pedellen begonnen worden.

Supboarden is in theorie een nieuwe ontspannende watersport, maar wanneer dit te fanatiek beoefend wordt, betaal je hier meestal de volgende ochtend de rekening voor. Je gebruikt namelijk bijna al je spieren bij het supboarden. Ook spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had. Dit geschiedt alleen bij te fanatiek en competitief gedrag. Er kan ook voor gekozen worden heel ontspannen te genieten van de natuur. Het is leuk om over het Weerwater te pedellen maar er zijn ook korte tot middellange tochtjes te maken in de buurt, met als begin- en vertrekpunt Cablepark Almere.

Het ultieme bedrijfsuitje? Reserveer nu

Het fantasiestrand

Even ontspannen tussendoor of na afloop? Direct naast het Cablepark ligt het Fantasiestrand. Gras, zand, zon, schaduw en natuurlijk het schone Weerwater om even lekker in af te koelen. Dit is ook de ideale plek voor een picknick of kleine barbecue. Dit is ook de uitgelezen plek voor diegene die zelf helemaal niets van waterspektakel moet hebben en gewoon met een boekje in de zon wil liggen. Maar wanneer diegene zijn boekje even aan de kant doet, wel van alles op de hoogte kan blijven en dus niets hoeft te missen.

Jachthaven Haddock

Op nog op geen paar honderd meter lopen langs het strand, bevindt zich Jachthaven Haddock.

Op deze locatie is het mogelijk zeilboten, motorboten en surfplanken te huren. Ook zijn hier instructeurs aanwezig om u te helpen wanneer dit nodig zou zijn. Tevens beschikt deze locatie over 2 gezellige zalen die afgehuurd kunnen worden om met zijn allen eens lekker los te gaan en niemand hiermee tot last te zijn. Ook is het mogelijk hier buffet- en barbecuearrangementen tegen zeer schappelijke prijzen te boeken.

Eten en Drinken tot je erbij neervalt. Naast de Mac Donalds, waar de uitgehongerde watersporter met een gezonde trek in een ongezonde snack zich helemaal kan laten gaan, zijn restaurant Onderweg en restaurant Atlantis ook te vinden op loopafstand. Beide restaurants hanteren een ‘all you can eat and drink’ concept van een erg hoge kwaliteit tegen zeer schappelijke prijzen.

Je buik zit al redelijk vol, maar het is zo lekker… Nog maar een keer opscheppen dan? Waarom ook niet! Een lekker biertje of wijntje erbij? Ach, ik heb het verdiend na al dat watersporten en bovendien het is zo gezellig! Niets is fijner dan je na een euforische dag met al je collega’s eens op Bourgondische wijze helemaal vol te stoppen en vol te laten lopen met al dat lekkers. De verhalen van het flyboarden en wakeboarden worden steeds luider en heftiger… Het is een prachtig gezicht: hoe iedereen aan die lange tafel zit te genieten. Een prachtige afsluiting voor een spetterende dag, die de banden onderling liet opbloeien en het team heeft versterkt. En als het team en de banden onderling al ijzersterk waren, dan kijk je gewoon met veel plezier terug op een onvergetelijke dag!