Cadeaubon

Altijd leuk om cadeau te geven of te krijgen!

cadeaubon

Hoe werkt het?

Na betaling ontvangt u zo snel mogelijk de cadeaubon per e-mail met een unieke kortingscode. Deze code is tot 1 jaar geldig na aankoop.

Flyboarden

59.00Toevoegen aan winkelwagen

Inclusief wetsuit, zwemvest, helm en vlieggarantie.

Het leukste cadeau van Nederland

Het is niet alleen leuk om een cadeaubon van flyboarding.nl te krijgen maar vooral ook om te geven! Dit is echt een verrassing voor jullie beiden.

Het feestvarken had altijd praatjes over de spannende avonturen van vroeger, maar eigenlijk verder dan de sportclub of het café komt hij of zij nauwelijks meer. Herkenbaar? Er is iets te vieren… Met een sierlijk gebaar overhandig je een envelop. Het feestvarken pakt het aan, natuurlijk zonder enig idee te hebben wat hier in zal zitten.

“Wat cool, wauw, te gek!”, “Dit had ik op tv gezien!”

Bij het geven van een flyboarding.nl cadeaubon is de reactie hierop vaak verrassend. Denk aan reacties als: “Wat cool, wauw, te gek!”, “Dit had ik op tv gezien!” en “Dat leek mij zo tof! Nu ga ik zelf ook vliegen!”.

De instructeurs van flyboarding.nl nemen alle tijd voor je, zodat iedereen met een gezond gevoel van spanning het water op gaat. Nog nooit heeft iemand zich echt bezeerd en er is nog nooit iemand zonder grijns van oor tot oor het water weer uitgekomen.

Als enige in Nederland; Vlieggarantie

Daarnaast geven Flyboarding.nl als enige in Nederland vlieggarantie. Dit houdt in, dat wanneer iemand niet het water uit en dus de lucht in komt, wij een extra flyboardsessie gratis geven. Deze garantie geven wij, zodat iedereen het plezier van vrij vliegen door de lucht of duiken als een dolfijn kan ervaren. Als gever van de cadeaubon en als toeschouwer geef je jezelf dus ook een groot cadeau, want hoe leuk zal deze ervaring zijn? Eentje om nooit meer te vergeten!

Flyboarding.nl Vlieggarantie